Personvernerklæring (gdpr)

Oppdatert Februar 2021

Hvem vi er:

Arco Kulturskole / Angvik Musikk Business / Org nr: 992 603 143 / Nettstedadresse: https://www.arco.no / post@arco.no

Vårt formål:

Vi samler inn brukerdata slik at vi kan tilpasse våre annonser og gi en så optimalisert bruker og kunde-opplevelse som mulig.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

1. Påmeldingsskjema

All informasjon du oppgir i påmeldingsskjemaet blir lagret i din kundeprofil dersom du velger å bli kunde hos oss. Vi trenger denne informasjonen for å utføre enkle handlinger som å kommunisere med kunden og sende faktura. Plattform: Elementor, Popup-Form

2. Kontaktskjema

Ved å bruke vårt kontaktskjema godtar du at vi samler inn informasjon om deg, som navn og e-postadresse som vi senere kan bruke til å sende ut vårt eget nyhetsbrev eller målrettede annonser. Plattform: Elementor, Popup-Form

3. Chat-funksjon

All chat historikk blir automatisk lagret på vår private konto i Tawk.to (www.tawk.to). Denne slettes automatisk etter 2 måneder. Vi lagrer denne informasjonen slik at vi lettere kan kommunisere ved ulike tidsrom dersom vi ikke kan hjelpe deg umiddelbart. Plattform: Tawk.to, WordPress plugin

4. Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

5. Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler (cookies)

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Facebook Pixel

Vi har installert Facebook Pixel på vår side som er direkte knyttet opp mot vår egen facebookside (https://www.facebook.com/Arco-Kulturskole-101179261307001/?modal=admin_todo_tour ) slik at vi kan styrke vårt forhold med deg som kunde, og gjøre slik at du kan få lettere tilgang til relevant informasjon om våre tjenester og tilbud.

Dersom du besøker hjemmesiden vår vil informasjon kunne spores via vår Facebook-pixel, som igjen vil kunne hente informasjon fra din private Facebook-profil for å gi oss relevant innsikt om vår kundegruppe.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen personopplysninger eller sensitiv data med andre utenfor firmaet. Lærere og administratorer kan ha tilgang på enkelte persondata, men har forpliktet seg via kontrakt å ikke dele denne med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

All informasjon vi har om deg som kunde og som har blitt delt med oss under kundeforholdet blir lagret så lenge kundeforholdet varer eller maks 3 år etter endt kundeforhold med tanke på en fremtidig fortsettelse og gjenopptakelse av kundeforholdet.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss.

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Alle personopplysninger er lagret på passordbeskyttede enheter eller servere. Kun administratorer på denne siden har full tilgang til disse.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi plikter oss til å holde alle digitale sider og plattformer oppdatert til en hver tid, samt å ha relevante spamfiltre og sikkerhetsprogrammer installert

Kontaktinformasjon

Denne siden eies og administreres av daglig leder ved Arco Kulturskole: Chriss Rune Olsen Angvik. Spørsmål angående personvern kan enten sendes per e-post til post@arcokulturskole.no, eller direkte til eier/administrator chrissroa@hotmail.com eller via sms til +47 452 40 803

Spørsmål:

Hvis du lurer på noe ang vår personvernerklæring eller dine data, send en mail til post@arco.no

Kom i gang!

Hvordan har du hørt om oss? :)
Hvilket instrument ønsker du å lære?
Hvor lang timelengde ønsker du?
Hvor kan vi kontakte deg?
Spørsmål? Hvilke(n) dag(er) kan du? Spilt før?